Milletvekili Adayları Belediyemizi Ziyaret Etti

AK Parti Konya Milletvekili Adayları Belediye Başkanımız Ahmet Yıldız’ı makamında ziyaret etti.

AK Parti Kulu İlçe Başkanlığını ziyaretlerinin ardından, Kulu Belediye Başkanlığını ziyaret eden adaylar Başkan Yıldız tarafından karşılandı. Ziyarette Milletvekili Adayları Abdullah Ağralı, Hüsniye Erdoğan ve Ziya Altunyaldız, AK Parti Kulu İlçe Başkanı Mehmet Talayhan ve yönetim kurulu üyeleri ile Belediye Meclis üyeleri bulundu.

Milletvekili Adaylarının yapmış olduğu ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade eden Kulu Belediye Başkanı Ahmet Yıldız yapmış oldukları çalışmalar ve projeler hakkında bilgiler vererek ilçeye yapılması gereken hizmetlerden ilk başta yapılması gereken işlerden Organize Sanayi Bölgesinin Faaliyete Geçirilmesi, Doğalgaz ve İsveç Türk Üniversitesinin kurulması gerektiğini belirterek bu konuda milletvekillerinin destek ve sözlerini istedi. Milletvekili adayları ise bu konularda destek vereceklerini ifade ettiler. Yıldız, “İnşallah 7 Haziran da bu değerli milletvekillerimiz Ankara’da olacak” dedi.