Belediyemiz Mayıs Ayı Toplantısı Yapıldı

Belediye Meclisimiz Olağan Mayıs Ayı Toplantısını Belediye Toplantı Salonunda Yaptı.

On altı maddenin görüşüldüğü toplantıda gündem maddeleri şunlardı;

Kesin Hesabın Görüşülmesi.

Kardeş Şehir ( Ereğli, Yunak ve Halkapınar ) Projesinin Görüşülmesi.

Araç Alımının Görüşülmesi.

Karşıyaka Mahallesi 1074 Ada 1, 2, 3 , 4, 5 ve 6 Parsel Nolu Taşınmazların İmar Planı Tadilatlarının Uygunluğu.

Camikebir Mahallesi 215 Ada 16 Parsel Nolu Taşınmazın İmar Planı Tadilatının Uygunluğu.

Kemaliye Mahallesi 91 Ada 25 Parsel Nolu Taşınmazın İmar Planı Tadilatının Uygunluğu.

Kemaliye Mahallesi 145 Ada 3 Parsel Nolu Taşınmazın İmar Planı Tadilatının Uygunluğu.

Kemaliye Mahallesi 73 Ada 12 Parsel Nolu Taşınmazın İmar Planı Tadilatının Uygunluğu.

Tavşançalı Mahallesi 337 Ada 9 Parsel Nolu Taşınmazın Durumunun Görüşülmesi.

Camikebir Mahallesi 193 Ada 2 Parsel Nolu Taşınmazın Durumunun Görüşülmesi.

Camikebir Mahallesi 103 Adanın Durumunun Görüşülmesi.

Tavşançalı Mahallesi 133 Ada 17 Parsel Nolu Taşınmazın Tahsis Durumunun Görüşülmesi.

Karapınar Mahallesi 496 Ada 1 Parsel Nolu Taşınmazın Kulu Belediyesine Hibe Edilmesi.

1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Notlarının Tadilatının Uygunluğu.

Vatandaş Başvuru Dilekçelerinin Görüşülmesi Başkan ve Meclis Üyelerinin Gündeme Getirdiği Konular karara bağlanıldı