Fotoğraf Yarışması Ödül Töreni Gerçekleştirildi

Kulu Kaymakamlığı,Kulu Belediyesi ve Kulu Eğitim Kültür Dayanışma Derneği tarafından ortaklaşa olarak düzenlediği Kulu Birinci Fotoğraf Yarışması neticelendi.

Yarışmada dereceye girenlerin ödülleri Kulu Belediye Başkanı Ahmet Yıldız tarafından verildi.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Kulu Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Murat Tütüncü, Yarışmada Kulu genelindeki ilköğretim, ortaöğretim ve lise öğrencilerimizin  çektikleri  fotoğraflar değerlendirilmiştir.

Tütüncü; yarışmamızın amacı, öğrencilerin gündelik hayatta karşılaştıkları olaylar karşısında gözlem yapmaya teşvik etmek ve yaptıkları gözlemden bir proje oluşturmaya yönlendirmektir.

Yarışmamızın diğer bir amacı da konu hakkında kendini geliştirmeye hevesli ve yetenekli öğrencileri fotoğraf çalışmaları konusunda daha fazla teşvik etmek ve bu vesileyle yeteneklerini ortaya çıkarıp geliştirmelerine yardımcı olmaktır.                                                                                                    Tütüncü Yarışmanın yapılmasına destek olan başta Kaymakamımız Hüseyin Avcı ve hediyelerimizin temininde bize destek olan   Belediye  Başkanımız Ahmet Yıldız’a, derneğimiz Eğitim Birimine, yarışmamıza katılan tüm öğrenci ve ailelerine , bizi hiçbir zaman yalnız bırakmayan basınımıza derneğimiz adına saygı ve sevgilerimizi sunarız.

Yarışmaya katılan resimlerde dereceye girenlerden Cafer Yılmaz’ın gönderdiği resim birinci olurken Esra Nur Erel ikinci, Hatice Nur Çorum’un resmide üçüncü oldu.