Metem’de Mezuniyet Töreni

Kulu Metem “Meslek Teknik ve Eğitim Merkezi” mezun olan 94 öğrenciye mezuniyet belgeleri verildi.

Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından günün önem ve anlamını belirten konuşma Okul müdürü Bilal Koç tarafından yapılarak Protokol ve okul öğretmenleri tarafından mezuniyet belgesi verilmeye başlandı.

Mezuniyet töreninde METEM de 22 yıl görev yapan Okul Öğretmenlerinden Nil Akyel'inde emekli olarak ayrılmasından dolayı Kaymakam Hüseyin Avcı tarafından Plaket verildi. Nil Tören mezun öğrencilere belgeleri verilerek öğrencilerin havaya kep atma töreninin ardından pasta kesilerek protokol ve davetlilere ikram edildi. Törende Yerel sanatçılar tarafından müzik eşliğinde halaylar çekilip oyunlar oynanarak sona erdi.

Mezuniyet törenine Kaymakam Hüseyin Avcı, Belediye başkanı Ahmet Yıldız, Okul müdürü Bilal Koç, Öğrenci velileri, öğrenciler ve davetliler katıldı.