Başkan Yıldız’dan hasta ziyaretleri

Belediye Başkanımız Ahmet Yıldız hasta ziyaretinde bulundu.

Başkan Yıldız, Sosyal Belediyecilik anlayışı ile sosyal ve sağlık çalışmalarını önemsediklerini belirterek: “ Sağlıklı birey olmadan, sağlıklı toplum olmaz” inancıyla Kulumuzda en ücra mahallelerimize kadar tüm halkımıza sağlık ekibimizle sağlık hizmeti vermekteyiz” dedi. Her ay yaklaşık 450 hasta ziyaretinin gerçekleştirildiğini, başvuruda bulunulduğu takdirde tüm köy ve beldelerimizde (mahallelerimizde) enjeksiyon, pansuman, serum takma gibi sağlık hizmetinin ulaştırıldığını vurgulayan Başkan Yıldız “kimsesiz, ihtiyaç sahibi yaşlılarımıza ev temizliğinden kişisel bakıma kadar gereken hizmeti imkanlar ölçüsünde en iyi şekilde yerine getirmeye çalışıyoruz, her ay periyodik olarak 48 yaşlımızın evini temizleyen ekiplerimiz, talep edildiği takdirde bir çeşit de yemek yapmaktalar.” dedi.