Kozanlılar Dayanışma ve Yardımlaşma Derneğinden İftar Yemeği

Konya merkezli kurulan Kozanlılar Kalkınma Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği tarafından düzenlenen iftara, yaklaşık bin 500 kişi katıldı.

Dernek başkanı Bilal Demirel, dernek binasındaki iftarda, konuklara katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Demirel, " Birlik ve beraberliğimizi korumak için bazen şenlikler yapıyoruz, bazen de iftar programı yapıyoruz. Bu tür etkinlikler sayesinde birbirimizi görme fırsatı buluyoruz. Bizleri yalnız bırakmayan tüm misafirlerimize teşekkür ederim’’ dedi

Konya'da bulunan hemşehrilerimizi bir araya getirerek birlik ve beraberliğimizi sağlamak üzere böyle bir organizasyonu düzenledik. Bu mübarek ayların yüzü suyu hürmetine Allah birlik, beraberliğimizi bozmasın. Seneye tekrar bir arada olmayı nasip etsin" dedi.

Kulu Belediye Başkanı Dr. Ahmet Yıldız,Ramazan Rahmet ayı, Allah’ın bir nimeti. Bu mübarek ayda huzur buluyoruz. Bu rahmet ayında bir bolluk bir genişlik, bir sabır, güzellikler peş peşe elhamdülillah. Bu vesileyle hemşehrilerimle bir arada olmaktan bahtiyarım. Böyle bir beraberliği sağladığı için teşekkür ederek, Kozanlılar Derneği yöneticilerini çalışmalarından dolayı tebrik etti.

AK Parti Konya milletvekili Abdullah Ağralı, hemşehrilerimle bir arada olmanın mutluluğunu yaşadığını ifade ederek Genç Kozanlı hemşehrilerime halı saha müjdesi vermek istiyorum. Kozanlı’ya inşallah bir halı saha kazandıracağını ifade ederek inşallah en kısa sürede halı saha Büyükşehir Belediyemiz ve Kulu Belediyesi ile birlikte yapılacağını ifade tti.

İftara, AK Parti Konya milletvekili Abdullah Ağralı, Kulu Belediye Başkanı Ahmet Yıldız, , Selçuklu İlçe Müftü Vekili Durmuş Kabala  ve çok sayıda davetli katıldı.