"Rahmet Akşamları" programı düzenlendi.
Haber Hakkında
Belediyemiz ve Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Kulu Anıt Meydanı alanında düzenlenen rahmet akşamları programına, vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Programa, Kulu Kaymakamı Ayhan Işık, Kulu Belediye Başkanı Ahmet Yıldız, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Yetiş, İlçe Müftüsü İbrahim Kacaroğlu, daire amirleri ve vatandaşlar katıldı. Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda, Filistin’deki zulmü ortaya koyan sine vizyon gösterisi ,orta oyunu, meddah ve Hacivat Karagöz gösterileri ile söyleşiler gerçekleştirildi, ilahiler seslendirildi. Rahmet Akşamları adlı programın akışı Filistin’deki zulümle ilgili olarak değişerek izleyicilere sunulan gösterilerde Filistin halkının uğramış olduğu zulüm dikkate çekilerek İsrail'e ise lanetler okundu. Etkinlikte, vatandaşlara gül şerbeti ve şeker ikram edildi.