Belediyemizce İlçe Yöneticilerine İftar Yemeği

Belediyemizce, birlik ve beraberliği temin etmek, kaynaşmayı sağlamak amacıyla Kulu´yu yönetenlere, idari ve mülki amirlere ve Belediye Personeline iftar yemeği verildi.

Kulu’da bir lokantada verilen Kulu Belediyesi Geleneksel İftar Yemeğine; Kulu Kaymakamı Hüseyin Avcı, Garnizon Komutanı Mikail Arıkan,İlçemizde bulunan Hakim ve Savcılar, İlçe Emniyet Müdür Vekili Yahya Et, Belediye Meclis Üyeleri´in yanı sıra İdari ve Mülki Amirler ve Yardımcıları, Sivil Toplum Kuruluşlarının Yöneticileri, Siyasi Partilerin Temsilcileri, Mahalle Muhtarları, Belediye Personeli ve Yerel Basın Temsilcileri katıldı. Yaklaşık 130 davetlinin bulunduğu iftar yemeğinin bitiminde Belediye Başkanı Ahmet Yıldız selamlama konuşmasında şunları söyledi "Belediyemizce düzenlenen İftar Yemeğine davetimize icabet edip katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum ve bu nevi Bayramlarımız ve Milli Günleriniz toplumumuzun çimentosudur. Bu günleri ihya etmek ve yaşatmak esasen herkesin görevi olup hassasiyet gösterilmesi gerekmektedir. Katılımlarınızdan ötürü bir kez daha teşekkür ediyorum" dedi.

Yemeğin ardından davetliler Belediye Başkanı Ahmet Yıldız’a ev sahipliğinden dolayı teşekkür ettiler