Belediyemizden 2 bin 500 kişiye iftar

Belediyemiz tarafından her yıl geleneksel hale getirilen İftar yemeğine, AK Parti Konya Millet vekili Abdullah Ağralı, Kulu Kaymakamı Hüseyin Avcı, Garnizon Komutanı Mikail Arıkan,Emniyet Müdür Vekili Yahya Et, Siyasi Parti Temsilcileri,sivil toplum kuruluş temsilcisi, daire amir ve müdürleri ile  çok sayıda vatandaş katıldı.   Kulu Belediyesi yanında yer alan çarşı merkezindeki  alanda  verilen iftar yemeğinde konuşma yapan Belediye Başkanı Ahmet Yıldız, ''Geleneksel hale getirdiğimiz bu güzel merasimi bundan sonrada devam ettireceğiz.                                                                                                                                       İnsanların ahiret hazırlığı da yapmaları gerektiğini belirten Yıldız, Ramazan'ın manevi havasını teneffüs etmek, Ramazanla törpülenmek, yardıma muhtaç vatandaşlara yardım duygusuyla coşmak ve temizlenmiş olarak bayrama ulaşmak istediklerini vurgulayarak Hoşgeldiniz sefalar geldiniz..'' diyerek davetlilere selamlama konuşması yaptı.

AK Parti Konya Milletvekili Abdullah Ağralı da geçen cuma günü Başbakan Ahmet Davutoğlu ile Konya'da iftarda beraber olduklarını ve Davutoğlu'nun bu yemekte Kulululara selam söylediğini aktardı.                                                                                                                                                   İftar yemeğinde Kur’anı Kerim ve ilahiler okunurken, ilçede çeşitli camilerde hatimle teravih namazı kıldıran imamlara protokol tarafından hediyeler verilirken iftar duasını da İlçe Müftüsü İbrahim Kacaroğlu yaptı.