BELEDİYEMİZCE E- BELEDİYE SERVİSİ HİZMETE GİRMİŞTİR

Belediyemizce E- BELEDİYE Hizmeti faaliyete geçmiş olup mükelleflerimizin yapması gereken işlemler aşağıya sıralanmıştır.

ARTIK MÜKELLEFLERİMİZ BELEDİYEMİZE AİT  TÜM  BORÇLARI KREDİ KARTLARI İLE BELEDİYEMİZ VEZNESİNE GELMEDEN ÖDEME YAPABİLECEKLER.  BUNU İÇİN TEK YAPMANIZ BELEDİYEMİZ WEB SAYFASI OLAN www.kulu bel.tr adresine girip E- BELEDİYE BUTONUNU TIKLAMANIZ YETERLİ OLACAKTIR.

1- E-BELEDİYEDEN SİCİL NUMARAMI NASIL ÖĞRENEBİLİRİM?

CEVAP: KULU BELEDİYESİ RESMİ WEB ADRESİ  OLAN  http://KULU.bel.tr/  GİRİŞ YAPILIR.

E BELEDİYE BUTONU TIKLANIR. SOL  TARAFTA BULUNAN ŞİFRE BAŞVURU KISMINDAN

İSİMDEN SİCİL NO  BUL  TIKLANIR. T.C KİMLİK NUMARANIZI  MÜKELLEF ADINIZI VE SOYADINI  GİRİŞ YAPARAK  SİCİL NO BUL TIKLANIR.

2- E-BELEDİYEDE NASIL HIZLI ÖDEME YAPABİLİRİM.

SOL  KISIMDA İŞLEMLER MENÜSÜNDE HIZLI ÖDEME TIKLANIR. YUKARIDA 1 ADIMDA ÖĞRENMİŞ OLDUĞUNUZ KULU BELEDİYESİNDE KAYITLI SİCİL NUMARANIZI VE T.C KİMLİK NUMARANIZI GİRİŞ YAPTIĞINIZDA SİCİL NUMARANIZA AİT BULUNAN BORÇLARIN  DÖKÜMÜ GELİR  ÖDEMEK  İSTEĞİNİZ BORÇLAR SOL TARAFTA BULUNAN SEÇ TIKLANIR. KREDİ KARTI TİPİ HESAP KREDİ KARTI BİLGİLERİ TIKLANIR. VE CEP TELEFONUNUZA GELEN SMS İLE ÖDEME GERÇEKLEŞİR. ÇIKTI ALABİLİRSİNİZ.

3- İŞLEMLER MENÜSÜNDE BULUNAN ŞİFRELİ İŞLEMLERİ KULLANMAK İÇİN NE YAPMALIYIM?

CEVAP : İŞLEMLER MENÜSÜNDEN İSİMDEN SİCİL NO BUL TIKLANIR DAHA SONRA

ŞİFRE ALMA FORMU (KİŞİ)  TIKLANIR.    BURADA GEREKLİ ALANLAR DOLDURULUR VE ONAY TIKLANIR. BELEDİYE  TARAFINDAN ONAY İŞLEMİ YAPILDIKTAN SONRA  YAZDIĞINIZ MAİL ADRESİNİZE ŞİFRENİZ GÖNDERİLİR. ŞİFRENİZİ İŞLEMLER MENÜSÜNDEN ŞİFRELİ İŞLEMLER KISMINDAN DEĞİŞTİREBİLİRSİNİZ.