Kulu Şehir Konağının Yapımına Başlanılıyor

Konya Büyükşehir Belediyesi, tarafından ilçemiz Camikebir Mahallesi Emniyet Müdürlüğü yanında yer alan kısma “KULU ŞEHİR KONAĞI” nın yapımına başlanılıyor.

Belediye Başkanımız Ahmet Yıldız, vatandaşların farklı aktivitelerle hoşça vakit geçirebilecekleri “Kulu Şehir Konağı’nın ilçenin sosyal hayatına yeni bir soluk kazandıracağını belirtti. Projeyle ilgili ihalenin geçtiğimiz günlerde yapıldığını belirten Başkan Yıldız, Konağının kısa sürede tamamlanarak hizmete açılacağını ifade etti

Kulu Şehir Konağı’nda kafeterya, oyun alanları, toplantı salonu, fitness ve spor salonu, derslikler gibi bölümler yer alacak olup, bodrum+ zemin+ 1 Kattan oluşan Kulu Şehir Konağını toplam alanı ise 2310 metrekaredir.

Yıldız,  Bu Konağın ilçemize kazandırılmasında emeği geçen Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek’e teşekkür ediyorum dedi.