Kulu’da Yeni Park Yapımına Başlandı.

Konya Büyükşehir Belediyesi ve Kulu Belediyesi işbirliği ile Kulu’ya yeni park yapımına başlanıldı.

Park yapım çalışmalarını yerinde inceleyen Kulu Belediye Başkanı Ahmet Yıldız, Konya Büyükşehir Belediyesi ile birlikte ilçemiz Fatih Sultan Mehmet Mahallesi Konya Yolu üzerine “ YEŞİLİ BOL OLAN” bir park yapına başladık.

Yıldız, İlçemize 9 bin metrekarelik alana yapımına başlanan parkta basketbol sahası, düğün alanı , fitnis alanı , çocuk oyun grupları yer almaktadır dedi.

Yıldız,  Bu parkın ilçemize kazandırılmasında emeği geçen Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek’e teşekkür ediyorum dedi.

Park çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Ahmet Yıldız’a AK Parti Kulu İlçe Başkanı Mehmet Talayhan ve Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Selvi eşlik ettiler.