Şerife Gül Alıcı’dan Başkan Yıldız’a ziyaret

İsveç Stockholm Fittja Belediyesi Encümen Azası Şerife Gül Alıcı’dan Belediye Başkanımız Ahmet Yıldız’a ziyaret.

İsveç Ana muhalefet Sağ Liberal Moderat Parti Stockholm Fittja Belediyesi Encümen Azası olarak Stockholm’de en genç meclis üyesi olarak seçilmeyi başaran Türk  Kızı Şerife Gül Alıcı yaz tatilini geçirmek için geldiği Kulu’da  Belediye Başkanımız Ahmet Yıldız’ı makamında ziyaret etti.

Karşılıklı fikir alışverişinde bulunulduğu ziyarette Belediye Başkanı Ahmet Yıldız, genç yaşta siyasete atılarak büyük başarı gösteren 22 yaşındaki genç kızımızı kutluyor, siyasi hayatında başarılar diliyorum dedi.

Ziyaret sonrası Başkan Yıldız, Alıcı’ya Kulu ile ilgili Belediye yayınlarından oluşan bir çanta hediye etti.