Kulu'da Kanalizasyon Çalışmaları

Belediyemiz tarafından kanalizasyon çalışmalarına devam edilmektedir.

Büyükşehir Yasası ile her ne kadar su ve kanalizasyon işleri Büyükşehir Belediyesine geçse de ilçemizde belediyemiz tarafından kanalizasyon çalışmalarına belediyemizce devam edilmektedir.

Selçuk Üniversitesi Meslek Yüksekokulu ve Kredi Yurtlar Kurumu tarafından yapılarak ilçemizde bu yıl faaliyete geçecek olan Öğrenci Yurdunun kanalizasyon çalışmaları belediyemiz tarafından yapılmaktadır.

Kanalizasyon çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanımız Ahmet Yıldız; Belediye olarak çalışmalarımız Kulu Merkez ve diğer mahallerimizle son hızı ile devam etmekte olup, Büyükşehir belediyesi ile birlikte ilçemizin eksik olan kanalizasyon çalışmalarına devam edildiğini bildirdi.

Yıldız, Bu çalışmlarda ilçemize yapmış olduğu hizmetlerden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek'e teşekkür ederim dedi.