Kulu’da Kurban Satış Yerleri

Belediyemiz tarafından yaklaşan Kurban Bayramı dolayısıyla kurbanlık satış yerlerinin hazırlıklarına başlanıldı büyük ve küçükbaş kurban satış yeri hazırlıklarında sona gelindi.

Cumhuriyet Mahallesi Mezbahane mevkiinde, bulunan kurban satış noktası Belediye ekipleri tarafından çizilerek gerekli düzenleme ve hazırlıklarını sürdürürken, kurban satış noktası vatandaşların alış verişini sorunsuz yapması için hazır hale getiriliyor.

Öte yandan Belediyeye müracaat eden vatandaşlara kurbanlık satışı yapmak için yer tahsisi yapıldı.

Belediye Başkanı Ahmet Yıldız yaklaşan Kurban Bayramı öncesi Belediye olarak tüm hazırlıkların yapılmaya başlandığını ve vatandaşların sorunsuz bir bayram geçirmeleri için önlemlerin şimdiden alındığını ifade etti.

Yıldız, Kurban Bayramı münasebetiyle vatandaşlarımızın hayvanlarını daha toplu ve derli bir ortamda satmaları için ilçemiz Cumhuriyet Mahallesine etrafını tel örgü ile çevirmek suretiyle 10 dekarlık bir alana yeni hayvan pazarı yaptıklarını belirtti.