Kulu'da 5 Mahalleye Yangın Söndürme Tankeri

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Kulu ilçesine bağlı 5 mahalleye gönderilen yangın söndürme tankerleri mahalle muhtarlarına teslim edildi.

Konya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı tarafından Kulu'nun çevre mahalleleri olan Kırkkuyu, Boğazören, Yeşiltepe, Dipdede ve Beşkardeş'e olası her türlü yangınlarda kullanılmak üzere 5 adet yangın söndürme tankeri gönderildi.

Yangın söndürme tankerlerini adı geçen mahalle muhtarlarına Kulu Belediye Başkanı Ahmet Yıldız, AK Parti Kulu İlçe Başkanı Mehmet Talayhan, Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Selvi ve Kulu İtfaiye Sorumlusu Yunus Karayazı tarafından teslim edildi,

Yangın söndürme tankerlerinin 3 ton su kapasiteli olduğunu belirten Kulu İtfaiye Sorumlusu Yunus Karayazı,Bu Yangın Tankerlerinin  ilçeye uzak olan mahallelerde çıkabilecek yangınlarda itfaiye aracı gelinceye kadar yangına erken müdahale edilmesi için kullanılacağını belirtti.