KULU ŞEHİR KONAGI ACILIS TÖRENİ

Temel atma töreni Konya milletvekillimiz Abdullah Ağaralı ve Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek’in katılımıyla gerçekleştirildi

Program mehter takımı eşliğinde saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile başladı.

İlk konuşmacı olarak ev sahipliğini yapan Belediye Başkanımız  Ahmet Yıldız yaptı. Yıldız kürsüye gelerek selamla konuşmasında hükümetin çıkarmış olduğu 6360 yasa ya değinerek büyükşehir belediyesinin diğer ilçelere olduğu gibi Kulu ilçesine de yapmış olduğu yatırımlar ve hizmetlerden dolayı  büyükşehir belediye başkanına teşekkürlerini iletti bu yapılan hizmetlerin hayırlı olması temennilerini ileterek konuşmasını bitirdi.

Sine vizyon gösterisi ile de şu an sürmekte olan ve yapılan planlamaya alınan projeler tanıtıldı.

Akyürek konuşmasının ardında Kulu Belediye Başkanı Ahmet Yıldız tarafından semt pazarının üzerinin kapatılması konusunda talebi üzerine de pazarın üzerinin kapatılması konusunda söz verdi.

Konya  AK Parti millet vekili Abdullah  Ağralının kısa selamlama konuşmasının ardından ilçemize yapılan yatırımların  hayırlı olması diledi.

Ağralı, konuşmasında doğalgaz konusuna değindi ve ellerinden geleni yaptıklarını ifade ederek  fakat abone sıkıntısı çekildiğini dile getirdi .

Protokol ile birlikte sahne de Kulu merkez camii imam hatibi İsa Portakal tarafından dua edildi ardından hep birlikte butona basılarak  temel atma töreni gerçekleşti.

Heyet daha sonra hep birlikte  KOMEK binasına gidilerek buradaki kursiyerler ziyaret edilerek kurs öğrencileri ve hocaları ile sohbet edildi.

Program Tavşançalı Mahallesinde yapımı gerçekleştirilen  parkın açılması ile son buldu.

Törende Mahalle Muhtarlarına Gönüllü İtfaiyecilik Sertifikası protokol tarafından veriliriken törene AK Parti Konya Milletvekili Abdullah Ağralı, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Kulu Kaymakamı Hüseyin Avcı, Garnizon Komutanı Mikail Arıkan, Kulu Belediye Başkanı Ahmet Yıldız, Siyasi Parti temsilcileri, sivil toplum kuruluş temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.