Handen Belediyesinden Belediyemize Ziyaret

İsveç’in Handen Belediyesinden bir grup heyet Kulu Belediye Başkanı Ahmet Yıldız’ı ziyaret ettiler.

Handen Belediyesinde Yeşiller Partisinden Belediye Meclis Üyesi olan  Kerstin Andersson, Ebbe Petterson, Sahir Drammeh, Mehmet Çoksürer ve Ahmet Ugan  Kulu Belediye Başkanı Ahmet Yıldız’ı makamında ziyaret ettiler.

Ziyarette çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunulurken Başkan Yıldız’dan çalışmalar hakkında bilgiler aldılar.

Türkiye’ye Kültür gezisi için geldiklerini belirten İsveçli heyet İsveç’te yaklaşık 50 bin Kulu’lu yaşadığını ifade ederek bu hemşerilerinin memleketlerinizi ziyaret etmek istediklerini ayrıca Handen Belediyesi Kulu Belediyesi arasında Kardeş Belediyecilik kurmak için ön tanışma ve çalışma yapmak istediklerini ifade ettiler.