Belediyemizden Dilenci Operasyonu
Haber Hakkında
Kulu'da zabıta ekipleri, düzenledikleri operasyonda, dilencilik yaptığı belirlenen kişileri yakaladı. Belediyemiz zabıta ekipleri, polislerle birlikte, gurbetçilerin Kulu'ya tatile gelmesini fırsat bilerek farklı illerden dilenmeye gelen kişilere yönelik operasyon düzenledi. Operasyonda, duygu sömürüsü yaparak para dilendiği belirlenen kişiler yakalandı. Kimlik kontrolü yapılan kişiler ilçe dışına çıkarıldı. Kulu Belediye Başkanı Ahmet Yıldız, gurbetçilerin memleketine dönmesiyle birlikte ilçe nüfus yoğunluğunun arttığını belirterek, ''Yaz aylarında çeşitli bölgelerden dilenmek için gelenlere belediye olarak engel olmaya çalışıyoruz. Vatandaşlarımızın da bu duygu sömürücülerine yardımda bulunmamaları gerekmektedir. Zabıta ekiplerimiz dilenmek amacıyla gelen kişileri ilçe dışına çıkarıyor'' dedi.