AK Parti Konya milletvekillerinden Kulu’ya ziyaret

AK Parti Konya milletvekillerinden Kulu’ya teşekkür ziyareti.

1 Kasım milletvekili seçimlerinin ardından AK Parti Konya milletvekillerinden Ahmet Sorgun, Halil Etyemez ve Abdullah Ağralı Kulu’ya teşekkür ziyaretinde bulundular.

Heyet ilk olarak ilçe teşkilatını ziyaret ederek burada tüm yönetim kuruluna teşekkür ettiler.

Heyet daha sonra Kulu Belediyesine gelerek Kulu Belediye Başkanı Ahmet Yıldız’ı ziyaret ederek 1 Kasım’da yapılan milletvekili seçimlerinde Kulu’da güzel ve huzurlu ortamda geçen seçimde halkında AK Partiye göstermiş olduğu teveccüh için teşekkür ettiler.

Başkanlık makamında AK Parti Konya milletvekili Ahmet Sorgun,  1 Kasım tarihinde yapılan  milletvekili seçiminde tüm Türkiye’de olduğu gibi Kulu’da da milletimiz AK Partiye teveccüh göstererek tek başına iktidar olma şansını verdikleri için çok teşekkür ediyoruz.

Sorun; 7 Haziran seçimlerine bakarak Kulu bu seçimlerde AK Partiye vermiş olduğu oy oranını yüzde 12 artırarak bizlere desteklerinin devamın gösterdiler. Bu açıdan tüm halkımıza AK Parti olarak çok teşekkür ediyoruz dedi.

Sorgun; bu seçim sonucu sadece Türkiye için değil tüm İslam için önemliydi. Balkanlarda, Filistin’de  ve bütün İslam Aleminde önemli idi ve AK Partinin zaferini sevinçle karşıladılar.

Bu açıdan milletimize teşekkür ediyoruz. biz gayret ettik. Yüce Rabbim bizlere bu zaferi nasip etti.

Kulu Belediye Başkanı Ahmet Yıldız; tüm ülkemizde olduğu gibi ilçemizde de 1 Kasımda yapılan seçim huzuru ve güven ortamında geçtiğini belirterek,  yeni seçilen vekillerimizi kutluyorum dedi.

Yıldız, daha sonra vekillerden Kulu’nun ihtiyacı olan konulardan bahsederek özellikle Doğal Gaz çalışmalarında, Organize Sanayi Bölgesinin faaliyete geçirilmesi ve İsveç Türk Üniversitesinin kurulması konusunda vekillerden desteklerini istedi.