Büyük Önder Atatürk’ü Anıyoruz

Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Atatürk Kulu'da düzenlenen törenle anıldı. Çarşı merkezinde bulunan Atatürk Anıtı önündeki törende, Atatürk büstüne Kaymakamlık, Garnizon Komutanlığı, Kulu Belediyesince çelenk sunuldu. Saat 09:05'de sirenlerin çalması ile bayraklar yarıya indirildi. Tören, saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından, Anadolu Lisesi tarafından okulun salonunda düzenlenen anma programı ile devam etti. Anadolu Lisesi tarafından düzenlenen programa Kulu Kaymakamı adına Vali Yardımcısı  Fahri Oluk, Garnizon Komutan Vekili Tunay Torun,Kulu Belediye Başkanı Ahmet Yıldız, ,Emniyet Müdürü Erdinç Gürkan , Milli Eğitim Müdürü Ayhan Yapar siyasi parti ve sivil toplum kuruluş temsilcileri, kurum amirleri, öğretmen ve öğrenciler ile vatandaşlar katıldı.