Başkan Yıldız müteahhitlerle bir araya geldi

Belediye Başkanımız  Ahmet Yıldız, Kulu’lu Müteahhitlerle bir araya geldi.

Kulu Belediye Başkanı Ahmet Yıldız, ilçede müteahhitlik yapanlarla bir araya gelerek ilçeye doğalgaz gelmesi konusunda bilgilendirme toplantısı yaptı.

Toplantı, ilçede bulunan bir restaurantta gerçekleşirken toplantıda doğalgaz konuşuldu.

Başkan Ahmet Yıldız; Kulu’nun kalkınması için fedakarlık yapmanın zamanı geldi, bu fırsat her zaman karşımıza çıkmaz, Doğalgaz aboneliği için son tarihin 29 Kasım 2015 olduğunu Kulu’da yaklaşık 12 bin hane olduğunu Doğalgaz için istenen 6500 sayısını bir an bulmamız lazım dedi.

Başkan Yıldız, son 4 gün içinde 400 kişinin Ziraat Bankasına para yatırdığını, geçtiğimiz dönemde 1196 vatandaşımızın abonelik için yatırdığı paranın Valiliğin açmış olduğu doğalgaz  hesabında olduğunu, yine son 4 günde verilen taahhütlerle birlikte 4000 kişiye ulaşıldığını belirterek, Organize Sanayi Bölgemizi faaliyete geçirirsek, “DOĞALGAZ” olmazsa olmaz olacak o yüzden şimdi elimize geçen fırsatı değerlendirelim dedi.

Toplantıya katılan Müteahhitlerin sorularını cevaplayan Yıldız, bir müteahhittin gereken para tamamlandığında ne zaman başlanacak sorusuna, 1 yılı bulmaz, Abone sayımız tamamlandığında Bakanlığa müracaatımızı yapacağız, 1 yıla varmadan Kulu, Kasaba ve Köylere döşenmeye başlayacak inşallah dedi.

Toplantıda bulunan müteahhitlerle ortak bir karara varıldı, buna göre Kulu’da müteahhitlik yapan yaklaşık 40 müteahhit her biri en az 20 abone yapma sözü verildi. Şu Doğalgaz süresinin dolmasına yaklaşık 20 gün kaldığını belirten müteahhitler aralarında bir komisyon kurarak Kulu’lu Müteahhitler olarak üzerilerine düşen görevi yapacaklarını belirterek, şimdi birlik olma zamanı dediler.

Kurulan komisyona Aşır Aydoğan, Ethem Ateş ve Metin Bozkurt gönüllü olarak seçildiler. Günün anısına toplu olarak çekilen fotoğrafın ardından toplantı sona erdi.