Başkan Yıldız, KUGİAD ile buluştu

Belediye Başkanımız Ahmet Yıldız, İlçemize Doğalgazın gelmesi için çeşitli temaslarda bulunmaya devam ediyor.

Kulu Girişimci İş Adamları Derneği üyeleri, kendi ofislerinde Belediye Başkanı Ahmet Yıldız ile buluştu. Toplantıda son bir haftadır ilçenin gündeminde olan Doğalgaz konuşuldu. Gelinen nokta, verilen taahhütler ve başka neler yapılabilir konuları konuşuldu, tartışıldı.

Başkan Yıldız, yaptığımız toplantılar hep olumlu geçti, İlçede birçok Kulu sevdalısı varmış, bu işe gönül, emek vermiş herkesten Allah razı olsun, Kulu’da şu an bir birliktelik var, arzumuz bu birliktelik hep devam etsin, Kulu’muz kazansın. Öğlen müteahhitlerle toplandık en az 800 abonelik sözü aldık. Bu sayının artmasını bekliyoruz, düşünün ki, 20 daireli bir apartman yapılıyor, bu dairelere kalorifer döşenmeye kalksa en az 10 bin gider, halbuki Doğalgaz abonesi olmak için 20 daireye vereceği para 7.700 TL. üstelik yakıttan da %50-60 tasarruf yapacaklar dedi.

Yıldız, Şimdiye kadar geldiğimiz nokta çok güzel, ama yeterli değil, Kulu’lu olupta ister yurtdışında yaşayan olsun, ister Türkiye’nin başka illerinde yaşayan olsun herkesin illaki Kulu ile bir bağları var. Bu manada elinde olan herkese abone olmak düşüyor. Zaten elinde olmayanlara iş adamlarımız, zahirecilerimiz, toplu abonelik alarak yardım ediyor. Evet son 20 gün ama halkımızdan son güne bu işi bırakmamalarını istiyorum dedi. Kulusan Yem San. A.Ş.’den 1000 abonelik beklediklerini belirten Yıldız, ŞerefliKoçhisar’da sadece iki şirket 2000 abonelik almış, onlar o şekilde sayıya ulaştılar diyerek, Kulusan bizim şirketimiz Kulu için gerekeni yapacağını düşünüyoruz dedi. Başkan ayrıca Kulu’da marketlerden abonelik beklediklerini belirterek,  bu marketlerle görüşeceklerini belirtti.