Doğalgaz Abone Çalışmaları son hızla devam ediyor.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Belediye Başkanımız Ahmet Yıldız, Bakanlar Kurulunun kararı ile nüfusu 10 binden fazla olan ilçelere mesken elektrik abonelerinin yüzde altmışına tekabül eden sayı kadar peşin abone olan ilçelere doğalgaz geleceğini  belirterek geçtiğimiz yıllarda kaçırdığımız bu şansı bu sefer kesinlikle kaybetmeyeceğiz.

Yıldız,İlçemizde bulunan resmi dairlerimiz, siyasi parti temsilcilerimiz, sivil toplum kuruluşlarımız, esnaflarımız ile bir araya gelerek ilçemize doğalgaz gelmesi için gerekli olan abone sayısını tamamlayarak ilçemize doğalgaz gelmesi için bütün gücümüzle çalışıyoruz.

Yıldız, vatandaşlarımızın bu konuda duyarlı olduklarını görmekteyiz, buda bizleri sevindirerek umutlandırmaktadır.

Yıldız, ilçemize doğalgaz gelmesi için belediye olarak elinden geleni yaptıklarını ifade ederek,  Belediye ses cihazı ile duvar afişleri ve el ilanları ile vatandaşlarımızın doğalgaza abone olmaları için teşvik etmekteyiz.

İlçemizin çeşitli bölgelerine doğalgaz abone çalışmaları için stantlar    kurarak vatandaşlarımıza il ilanları dağıtmaktayız dedi.

Yıldız, doğalgaza abone olmak için son tarih 28 Kasım olduğunu belirterek vatandaşlarımızın bu konuda göstermiş oldukları hassasiyet için teşekkür ediyorum, inşallah tüm kurum kuruluş ve diğer sivil toplum  kuruluşu ve esnaflarımızla bu konuda çalışmalarımız devam etmektedir ve başvuru sonuna kadar da devam edecek dedi.