Doğalgaz Abone Çalışmaları devam ediyor.

Kulu’da doğalgaz abone çalışmaları son hızla devam ediyor.
İlçemize doğalgazın gelmesi konusunda Kulu Belediye Başkanı Ahmet Yıldız, siyasi parti temsilcileri ile birlikte ilçede bulunan banka şubeleri ile görüşülerek doğalgaza abone olunmasında destek sağlamaları ve destek olmaları konusunda bilgilendirdiler.
Kulu Belediye Başkanı Ahmet Yıldız, AK Parti Kulu İlçe Başkanı Mehmet Talayhan, CHP Kulu İlçe Başkanı Vahdettin Yücel ve MHP Kulu İlçe Başkanı Hanifi Korkmaz ile birlikte ilk olarak KULUSAN Yem San. AŞ.’ye giderek burada yönetim kurulu üyeleri ile görüşme yaprak ilçemize doğalgazın gelmesi konusunda abone olunması konusunda destek verilmesi talep edildi. Kulusan yönetim kurulu üyeleri 300 abonelik ile destek vereceklerini belirttiler.
Heyet daha sonra ilçede bulunan banka şubelerine giderek doğalgaz abone çalışmalarına destek olmaları istenildi.
Bu ziyaretler esnasında esnaf ve sokaktaki halkla da birebir görüşen heyet abone olunması konusunda bilgilendirilerek destek olmaları istenildi.
Başkan Yıldız, siyasi parti temsilcilerimiz ve sivil toplum kuruluş temsilcilerimizle devamlı istişare içerinde olunarak abonelik çalışmaları devam edeceğini bildirerek, Müteahhit esnaflarımızla da bu gün daha önce oluşturulan komisyonumuz tek tek gezerek görüşmelerini yaparak doğalgaza abone olmaları ve destekleri istenildi dedi.