Doğalgaz Aboneliğe yoğun ilgi

İlçemiz halkından doğalgaz aboneliğine yoğun ilgi.

Belediye Başkanımız Ahmet Yıldız, Sabahın erken saatinde Kulu Ziraat Bankasına gelerek doğalgaz abone parasını yatırmak için kuyrukta bekleyen vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum dedi.

Yıldız, Doğalgaz aboneliği için ilçemiz halkının 7’den 70’ne hepsi canla başla mücadele ederek ilçemize doğalgazın gelmesi için gerekli olan abonelik sayısına ulaşmak için var gücümüzle çalışıyoruz dedi.

Yıldız, ,ilçemize doğalgazın gelmesi için yapılan toplantılarda sivil toplum kuruluşların toplu abonelik sözlerini tek tek yerine getirdiklerini, ifade ederek en son olarak KUGİAD (Kulu Girişimci Genç İş Adamları Derneği) 700 abonelik bedelini bu gün Ziraat Bankası Kulu Şubesine giderek toptan Yatırdılar. Kendilerine Kulu halkı adına teşekkür ediyoruz.

Ziraat Bankası Müdürü sayın Sinan İnanç Konyalı ve ekibine burada Kulu halkı adına teşekkür ediyorum. Çünkü kendileri ve ekibi doğal gaza abonelik zamanının çok kısalık bir sürede olması nedeniyle var güçleri ile çalışarak vatandaşımızı kuyruklarda fazla bir süre bekletmeden işlemlerini yapmaktadırlar.

Doğalgaz aboneliği için belediye hopörlerinden sık sık anons ederek vatandaşımız doğalgaza abone olmaları için davet ediyoruz dedi.