Belediyemizce, bayramlaşma töreni düzenlendi.
Haber Hakkında
Belediye Başkanı Ahmet Yıldız, ziyaretleri kabul ederek tüm ilçe halkının bayramını kutladı. Belediyedeki bayramlaşma programına Garnizon Komutanı Mikail Arıkan, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Yetiş,İlçe Müftüsü İbrahim Kacaroğlu,siyasi parti temsilcileri, belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları,belediye personeli ile çok sayıda vatandaş katıldı. Belediye Başkanı Yıldız, bayramların insanlar arasında birleştirici özelliğine dikkat çekerek, ''Bayramlar dargınların barıştığı, yardımlaşmanın ön plana çıktığı kutsal günlerdir. Ramazan Bayramı'nı idrak ettiğimiz şu günlerde halkımızın huzurlu bir bayram geçirmesi için Kulu Belediyesi olarak her türlü tedbirlerimizi aldık. Biz halkımıza yılın 365 günü 24 saati hizmet vermeyi kendimize görev bildik'' dedi.