Kulu’da öğretmenler günü

24 Kasım Öğretmenler Günü, Konya’nın Kulu ilçesinde çeşitli etkinliklerle kutlandı. Etkinlikler kapsamında İlçe Milli Eğitim Müdürü Ayhan Yapar’ın Atatürk Anıtı’na çelenk koymasının ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Etkinlikler daha sonra Tavşançalı Çok Proğramlı Anadolu Lisesi Müdürlüğünce düzenlenen programla devam etti. Buradaki programa  Garnizon Komutanı Mikail Arıkan, Kulu Belediye Başkanı Ahmet Yıldız, İlçe Emniyet Müftüsü İbrahim Kacaroğlu, siyasi parti temsilcileri, protokol mensupları ve öğretmenler katıldı. Konuşmaların ardından öğretmenlerden Cemal Şen tarafından kendi şiiri olan Öğretmenim adlı şiir okunurken, öğrenciler tarafından hazırlanan öğretmen kimdir slayt gösterisi ve  Muallim adlı türkü klipleştirilmiş halde sunuldu.Edebiyete göç etmiş öğretmenler için Hasan Karagdik öğretmen tarafından Hatim duası okundu. Müzik Öğretmenlerinden oluşan bir grup ise Konser verirken.Daha sonra yeni göreve başlayan 13 aday öğretmen yemin etti. Programın sonunda Belediye Başkanımız Ahmet Yıldız, öğretmenlere birer kitap hediye etti.