Handen Camiine Ziyaret

Belediye Başkanımız Dr.Ahmet Yıldız, Kulu Kaymakamı Hüseyin Avcı, Selçuk Üniversitesi'nden Doç.Dr Ertan Özensel ve Prof.Dr Mustafa Demirci'nin katılımlarıyla İsveç Handen Camiinde ziyaret gerçekleştirerek burada bulunan cemaat ile sohbet ettiler.

Camii cemaati ile geçen sohbet son derece faydalı şekilde gerçekleşip, Selçuk Üniversitesi hocaları ve İsveç'te tahsil gören üniversite ve lise öğrencileri arasında gerçekleştirilmesi planlanan "Sivil Akademi" derslerinin başlatılması hususunda fikir alış-verişinde bulunulmuştur.

Kulu Belediye Başkanı Ahmet Yıldız Hocamız ise bu kutlu projenin gerçekleşmesi için belediye olarak bütün imkanlarıyla seferber olacağını belirtmiştir.

Handen Camii cemaati ziyaretlerinden dolayı bizleri onurlandıran misafirlerimize şükranlarımızı sunuyoruz dediler.