Kulu’nun “EN” leri Töreni Yapıldı

Kulu Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından bu yıl ilki düzenlenen  Kulu’nun 2015 yılındaki “EN” leri seçildi.

Kulu’nun “EN”lerine, 2015 yılı TÜBİTAK Bilim Ödülünü “Biyokimya ölçüm yöntemi geliştirme alanında uluslararası düzeyde üstün nitelikli çalışmaları” nedeniyle almaya hak kazanan Prof.Dr. Özcan Erel, Doha Büyükelçisi Ahmet Demirok, Kulu İlçe Kaymakamı Hüseyin Avcı, Belediye Başkanı Ahmet Yıldız, Dernek Kurucusu Korkut Yiğitalp, Avrupalı Kululular Eğitim Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Vakfı ‘nın Başkanlığını yürüten Bünyamin Erdal, Kulu Ziraat Odası Başkanı İsmet Erdoğan, Kulusan A.Ş. ve ilçede esnaflık yapmakta olan  Kan Ticaret ile Rıfatoğlu Tarım layık görüldü.

Törende bir konuşma yapan Dernek Başkanı Murat Tütüncü; Derneğimiz tarafından ilkini düzenlediğimiz   Kulu Enleri Ödül Töreninde sizlerle beraber olmanın mutluluğunu yaşıyoruz .Öncelikle katılımınız için teşekkür ederim.Amacımız;2015 yılında farklı alanlarda  ülkemize, ilçemize ve derneğimize katkı  koyanları  onure etmek,onları  çalışmalarından dolayı  ödüllendirmek , yalnız olmadıklarını onlara hissettirmektir dedi.

Dernek başkanı ve diğer üyeler tarafından katılımcılara plaket ve çeşitli ödüllerin verildiği törende Prof. Dr. Özcan Erel de, orada bulunan öğrencilerin sorularına cevap verdi,

Kulu Enleri Ödül Törenine, Kaymakam Hüseyin Avcı, 2015 TÜBİTAK Bilim Ödülü sahibi Kululu Prof. Dr. Özcan Erel , Beleidye Başkan Vekili Mehmet Karaca, diğer protokol üyeleri ile ödüle layık görülen kurum ve kuruluşlar vatandaşlar ile öğrenciler katıldı.

Belediye Başkanımız Ahmet Yıldız'ın ödülünü Belediye Başkan Vekili Mehmet Karaca aldı.