Kulu Belediyesi yılın ilk meclis toplantısını yaptı

Belediyemiz 2016 yılının ilk meclis toplantısını yaptı. Toplantının açılış konuşmasını yapan Kulu Belediye Başkanı Ahmet Yıldız, Belediye Meclisi olarak 2015 yılını başarıyla tamamladıklarını, 2016 yılının da hizmetlerle ve başarılarla dolu bir yıl olmasını temenni ettiklerini söyledi. Belediye Meclisi olarak, ilçenin şehirleşmesi, kalkınması ve planlı olarak gelişmesi için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini ifade eden Yıldız, 2015 yılında yapılan hizmetler ile birlikte 2016 yılında yapılması planlanan projeler hakkında belediye meclis üyelerine bilgi verirken belediye meclis üyelerinden de önerileri var ise dile getirmesini istedi. Başkan Yıldız’ın meclise vermiş olduğu bilgiler sonunda gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi. Beş maddeden oluşan gündem maddelerini görüşerek karara bağladı.