Kulu Belediyespor Şampiyon

Konya 1. Amatör Küme B grubunda mücadele eden Kulu Belediyespor- Yunakspor ile yapmış olduğu şampiyonluk mücadelesinde Kuluspor şampiyon olarak Süper Kümeye çıktı.

Kulu Belediyespor Konya Amatör kümedeki son maçında Yunakspor ile karşılaşarak maçı 11-0 alarak, grubunu lider tamamlayarak Konya Süper Amatör lige yükseldi. Kulu Belediyespor, Doğanhisarspor’un 1 puan gerisinde son maçına çıktı.

Doğanhisarspor son maçında Altınekinspor’la deplasmanda karşılaşırken, Kulu Belediyespor evinde Yunakspor’u ağırladı. İlk yarısını 3-0 önde kapatan Kuluspor maçı 11-0 kazandı. Doğanhisarspor ise deplasmanda Altınekinspor’a farklı kaybedince Kulu Belediyespor grubunu şampiyon tamamlayarak Konya Süper Amatör lige yükseldi.

Maç sonrası Kuluspor’lu futbolcular ve taraftarlar, birlik içinde şampiyonluğu doyasıya kutladı.

Belediye Başkanımız Ahmet Yıldız, ligdeki mücedelerinde başarılı olarak şampiyonluğa ulaşan Kulu Belediyesporlu tüm futbolcuları, teknik ekibi ve yöneticileri tebrik ederek kutladı.