Ufka Yolculuk Derneğinden Ödül Töreni

Kulu’da Ufka Yolculuk Konya Erdemli Gençlik ve İzcilik Kulübünce “Peygamberler Tarihi ve Tevhit Mücadelesi” adlı kitabın okunmasında dereceye girenlere ödül verildi.

Kulu Belediye Başkanlığı Ahmet Yıldız’ın makam odasında gerçekleşen ödül törenine İlçe Milli Eğitim Müdürü Ayhan Yapar, Ufka Yolculuk Derneği İl Temsilcisi Halis Can, Ufka Yolculuk derneği Bölge Temsilcisi Hüseyin Çetin ve dereceye giren öğrenciler ve sivil vatandaşlar katıldı.

İlçede 245 kişinin katıldığı ve Üç kategoride yapılan yarışmada dereceye girenler:
A KATEGORİSİ
1. Fatma Avcı
2. Yunus Uzun
3. Y. Mehmet Yapar
B KATEGORİSİ
1. Tuğba Yılmaz
2. Hasret Süer
3. Muhammet Furkan Avunç
C KATEGORİSİ
1. Akif Yıldız
2. Hatice Tekiner