Kulu’da öğrenciler karnelerini aldılar

2015- 2016 eğitim öğretim yılı birinci kanaat döneminde 8 bin 400 öğrenci karnelerini aldılar.

Kulu Ömeranlı Yunus Emre  ilk okulunda yapılan karne töreninin de Kulu Kaymakamı Hüseyin Avcı,  Kulu Belediye Başkanı Ahmet Yıldız ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ayhan Yapar Ömeranlı Yunus Emre  İlkokulunda ilkokul birinci sınıf ve ana sınıfı öğrencilerinin karnelerini dağıttılar. Kaymakam Avcı ve beraberindeki heyet öğrencilere karnelerini tek tek dağıtarak yaklaşık  iki haftalık izin döneminde öğrencilerin derslerini ihmal etmemelerini gerektiğini vurguladı.

Heyet daha sonra Kulu Merkezde sağlık sorunları nedeniyle evinde eğitim gören Emirhan Akmeşe’ye karnelerini evinde verdiler.

2015–2016 eğitim  öğretim yılı birinci kanaat döneminin 22 Ocak 2016 tarihinde sona erdiğini belirten İlçe Milli Eğitim Müdürü Ayhan Yapar; yaklaşık 8 bin 400 öğrenci ile 550 öğretmenin 8 Şubat tarihine kadar tatile girdiğini söyleyerek yarıyıl tatilinin öğrencilerimize, velilerimize ve öğretmenlerimize hayırlar getirmesini temenni ediyor, tüm eğitim camiasına ve ailelerimize başarılar diliyorum.