Sevgililer gününde anlamlı ziyaret

Kulu Kaymakamı Hüseyin Avcı, Kulu Belediye Başkanı Ahmet Yıldız ve İlçe Emniyet Müdürü Erdinç Gürkan tarafından sevgililer günü münasebetiyle ilçede bulunan yaşlılara bir dizi ziyaret gerçekleştirdiler.

Ziyaret amaçları hakkında bilgi veren Kulu Kaymakamı Hüseyin Avcı, Kaymakamlık, Belediye Başkanlığı ve Emniyet Müdürlüğü olarak 60-70 yıl bıkmadan usanmadan sevgi ve saygıyla aynı yastığa baş koyan, acı ve tatlı günlerinde her zaman birbirlerinin yanında olan yuvalarını koruyarak topluma örnek olan bu ailelerimizi 14 Şubat’ında sevgililer günü olması münasebetiyle tebrik etmek hem yeni evlenecek çiftlere hem de evlenmiş çiftler örnek evlilik kurumları, örnek aile yuvaları olarak sunmak amacıyla bu ziyareti gerçekleştirdik dedi.

Kulu Belediye Başkanı Ahmet Yıldız, ziyarette yapmış olduğu açıklamada her ne kadar ananemizde olmasa da ilçemizde de büyük bir yara olan boşanmalara dikkat çekmek için sevgililer günü münasebetiyle ilçemizde uzun süre yastığa beraber baş koymuş evli çiftlerimizi ziyaret ederek günümüzün kanseri olan boşanmalara dikkat çekmek için istedik.

Ziyaretimizdeki çiftlerimiz inşallah evlenen gençlere örnek olurlar dedi.

Heyet ilk olarak 67 yıldır evli çift olan Abdi Tümer(85), Hatice Tümer(82) çifti ile Seyit Ali Uzel (85), Gülüzar Uzel(85) çiftini ziyaret ederek uzun süreli evliliklerinden dolayı yeni evlenen çiftlerimize örnek olmalarından dolayı çeşitli hediyeler verdiler.