Kulu'da Yol Bakım Çalışmaları Sürüyor

Belediyemizce, merkeze uzak mahalle yollarında bakım ve genişletme çalışmalarını sürdürüyor.

Belediye Başkanı Ahmet Yıldız, Tavlıören, Yaraşlı, Karacadağ, Kozanlı, Köşker, Yazıçayır, Yeşiltepe, Altılar, Celep mahallelerimizde yol yapım ve yol genişletme çalışmaları da hız kazandı.

Hükümet Büyükşehir ve Kulu Belediyesi olarak hizmet ağının her noktaya ulaşması için çalışmalara yoğunluk verdiklerini kaydeden Kulu Belediye Başkanı Ahmet Yıldız, hizmeti sadece merkez mahallelerde değil merkeze uzak tüm mahallelerde de hissettireceklerini vurguladı. Mahalle muhtarlarının talepleri doğrultusunda yol düzenleme ve genişletme çalışmalarını yürüttüklerini ifade eden Yıldız, "Sorunlara kalıcı çözümler üretmek adına çalışıyoruz" dedi.

Yıldız,  "Yol genişletme çalışmaları hızlı bir şekilde devam ediyor.  Dar ve bozuk satıh yüzünden sıkıntı yaşayan vatandaşlarımızın şikayetlerini göz önüne alarak çalışmalarımıza devam ediyoruz yol genişletmesine ihtiyaç olunan yollarda da genişletme çalışmalarımız devam etmektedir.

Yıldız, merkez mahallelerimizde de yol yapım ve parke taş çalışmalarına devam edileceğini bildirerek, merkez mahallelerimizden Alparslan, Yenimahalle, Camikebir ve Karapınar mahallelerimizde parke taş çalışmalarına devam edeceğiz dedi.