Mahallere Park Yapımı devam ediyor

Belediyemiz Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Büyükşehir Yasası ile mahalle statüsüne geçen köy ve kabalarda yapımına başlanan parklarda peyzaj ve çevre düzenleme çalışmaları devam ediyor.
Yürütülen yeni çalışmalarla parkların etrafındaki alanlarda çevre düzenleme çalışmaları yapılıyor ve çocuk oyun grupları monte ediliyor.
İlçemiz Tuzyaka, Ömerhanlı, Yeşilyurt, Kozanlı, Arşıncı, Yeni Mahalle, Fatih Sultan Mehmet   Mahallelerinde park çalışmaları hakkında bilgiler veren Belediye Başkanı Ahmet Yıldız, "Kulu merkez mahallelerimize nasıl hizmet gidiyorsa sonradan mahalleye dönen yerleşim birimlerimize de aynı hizmeti götüreceğiz demiştik. Bu amaçla ilk etapta 46 mahallemizin tamamına çocuk oyun parkı yapacağız. Vatandaşlarımızın memnuniyetleri bizleri daha çok mutlu ediyor. Bu hizmetin giderek yayılmasını hedefleyerek yeni parklarımız için de çalışmalarımız devam ediyor" dedi.

Yıldız, ayrıca Büyükşehir Belediyesi ile ortaklaşa ilçemiz bazı mahallelerine de park yapımı da yapılacaktır dedi.