Kulu’da Halı Saha Futbol Turnuvası

Kulu’da İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Kulu Belediyesince Kulu Gençlik Halı Saha Futbol Turnuvası düzenleniyor.

Sosyal sorumluluk yaklaşımı ile ilçedeki gençlerin boş zamanlarının doldurularak, kahvehanelerde ve internet kafelerden spor alanlarına çekilmesi, spora yönlendirilmesi, sporun sevdirilmesi ve gençlerin suçlardan uzak tutulması, amacı ile böyle bir turnuva düzenlediklerini belirten İlçe Emniyet Müdürü Erdinç Gürkan, Belediye başkanımız Ahmet Yıldızın büyük desteği ile ilçemizde bu halı saha futbol turnuvası düzenledik. Bu turnuva ile gençlerimizi spora özendirmek, suçlardan uzak tutmak ve gençlerin birbirleriyle kaynamasını sağlayarak sporun barış, dostluk ve kardeşlik olduğunu herkese göstermeyi hedefliyoruz.

Turnuva katılım şartları ile ilgili olarak ta turnuvanın başlama tarihinin 22 Mart olduğunu, son başvurunun da 18 Mart katılma şartları ise 1996 ile 2002 doğumlu gençlerin turnuva başvurabileceğini belirten Gürkan, takım isimleri farklı olmak kaydıyla her okuldan her mahalleden birden fazla takımın başvurabileceğini belirtti.

Turnuvaya futbolcu lisansı bulunanlar başvuru yapamayacaklar ve her futbolcu sadece bir takımda yer alacak.

Turnuvaya başvurular İlçe Emniyet Müdürlüğüne yapılacaktır.