Karışık Dövüş Sanat Dalında Dereceye Girenlere Ödül

Belediye Başkanımız Ahmet Yıldız'dan Antalya’da geçtiğimiz günlerde yapılan Antalya Kemer'de yapılan MMA "Karışık Dövüş Sanatları" dalında Türkiye şampiyonasında Türkiye ikincisi ve üçüncüsüne ödül.

6 Mart tarihinde yapılan MMA "Karışık Dövüş Sanatları" dalında Türkiye şampiyonasında Kulu’dan katılarak Türkiye ikincisi Şaban Ön  gümüş madalya yı ve üçüncüsü olan Alican Alp ise Bronz madalya kazandılar.

Kulu Belediye Başkanı Ahmet Yıldız, Türkiye Şampiyonasında dereceye girenleri ödüllendirdi.

Belediye Hizmet Binasında yapılan gerçekleşen törene Başkan Yıldız, gençlerimizi başarılarından dolayı tebrik ediyorum. İlçemizi en iyi şekilde temsil eden gençlerimize ödüllendirmek ve onurlandırmak istedik. Bu açıdan gençlerimizi birer çeyrek altın ile belediyemizin yayın organlarından takdim ediyorum dedi.

Törende İlçe Emniyet Müdürü Erdinç Gürkan ve Kulu Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürü Bilal Çoşar’da gençlere birer plaket verdiler.

Törene Öğrencilerin eğitim gördüğü okulların müdürlerinden Kemal Ünlü ve Ömer Kılıç ile gençlerin teknik direktörü Aydın Ayhan’da eşlik etti.