Kulu'da Çanakkale’deki Şehitler İçin Hatim Duası Yapıldı

Kulu Müftülüğünce Çanakkale Şehitleri için sabah namazından sonra hatim duası yapıldı.

Kulu müftülüğünün organize ettiği Kırkahvesi Halime Hatun Kubbeli camide sabah namazının ardından Kulu Müftüsü İbrahim Kacaroğlu tarafından günün anlamını belirten Çanakkale ile ilgili savaş anlarının anlatılıp dualar yapıldı.

Kulu Müftülüğünde görevli İmam ve imam hatipleri tarafından Tekbir, Tesbih, Kaside, İlahi ve hafızlar tarafından Kur'an-ı Kerim okunarak dua edildi.

Sabah namazına ve Çanakkale şehitleri için yapılan hatim ve dua ya Kaymakam Hüseyin Avcı, Belediye Başkanı Ahmet Yıldız, Belediye Başkan yardımcıları ve cami cemaati katıldı. Sabah namazı cami çıkışında cami cemaatine, Cami yakınında bir lokantada Çanakkale de o günkü menü olan un çorbası ikram edildi.