Kulu’da Halı Saha Futbol Turnuvası

Kulu’da İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Kulu Belediyesince düzenlenen Kulu Gençlik Halı Saha Futbol Turnuvası başladı

Sosyal sorumluluk yaklaşımı ile ilçedeki gençlerin boş zamanlarının doldurularak, kahvehanelerde ve internet kafelerden spor alanlarına çekilmesi, spora yönlendirilmesi, sporun sevdirilmesi ve gençlerin suçlardan uzak tutulması, amacı ile İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Kulu Belediyesince Halı Saha Futbol Turnuvası bu gün start verdi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından yapılan protokol konuşmalarında;

Ahmet Yıldız, biz sporu insana ahlak kazandıran, bedenine sağlık kazandıran güzel bir faaliyet olarak düşünürüz. Kulu Belediyesi olarak bu nevi faaliyetlerin hepsine destek vereceğiz. Eğitime Sağlığa spora destek vereceğiz. Buda onlardan bir faaliyettir. Bu nevi toplu birliktelikteler bir sılayı rahimdir birlikteliktir.

Yıldız; gençlerin kahvehanelerden ve internet kafelerden spor alanlarına çekilmesi, spora yönlendirilmesi, suçlardan uzak tutulması amacıyla böyle bir turnuva düzenlediklerini belirtti.

Turnuva daha sonra Kulu Kaymakamı Hüseyin Avcı ve Kulu Belediye Başkanı Ahmet Yıldız’ın başlama vuruşu ile başladı.