2014-2015 Eğitim ve öğretim yılı başladı
Haber Hakkında
Kulu'da 2014-2015 Eğitim ve öğretim yılının ilk gününde, protokol Kulu Merkez Okulunda öğrencilere ve öğretmenlere başarı dileklerinde bulundu. Belediye Başkanı Ahmet Yıldız, Kulu İlçe Milli Eğitim Müdürü Ayhan Yapar, İlçe Jandarma Garnizon Komutan vekili Tunay Torun, Milli Eğitim Şube müdürü Tayfun Topal’ın katılımı ile 2014-2015 Eğitim ve Öğretim yılının ilk gününde Kulu Merkez İlkokulundaki yeni gelen anaokulu çocukları ve okula yeni başlayan birinci sınıfları, sınıflarında ziyaret ettiler. Yapılan ziyaretlerle ilgili olarak Konuşma yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Ayhan Yapar, yeni eğitim ve öğretim yılının tüm ailelere, öğrencilere ve öğretmenlere hayırlı ve uğurlu olsun dileklerini belirtip 2014-2015 eğitim ve öğretim yılında azim ve kararlılıkla en iyi ve kaliteli eğitim ve öğrenimin yapılması için gayret ve çaba içinde olacaklarını, şimdiden öğrenciler, ve öğretmenlere başarılar dileğinde bulundu. Protokol tarafından ana sınıfı çocuklarına çikolata ikram ederek okullarında arkadaşlıklar edinip eğitimi, okullarını daha iyi severek evlerinden ayırt etmemeleri dileklerinde bulundular.