Kuluda3 bin adet fidan dikimi gerçekleştirildi.

Belediyemiz tarafından Kepez Mevkiinde yer alan ormanlık alana 3 bin çeşitli fidan dikimi gerçekleştirildi.

Orman Haftası münasebetiyle Kulu Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim işbirliği ile Kepez Mevkiinde bulunan 2 bin dekarlık ormanlık alana 3 bin çeşitli cinslerde fidanlar dikimini gerçekleştirildi.

Başkan Yardımcısı Mustafa Erdoğan; İlçe Milli Eğitim ile işbirliği yaparak gruplar halinde gelen öğrenciler tarafından çeşitli türlerden 3 bin fidanın toprakla buluştuğunu ifade etti.Bu dikmiş olduğumuz fidanları damla sulama sistemi ile sulayacağız.

Erdoğan hedefimiz ilçemizin çeşitli bölgelerine ormanlık alan ve mesire alanları yerleri oluşturmaktır dedi. Bu sezon yaklaşık ilçe genelinde 20 bin çeşitli cinslerde ağaç dikimi gerçekleştirilecektir.

Fidan dikimine Kulu Kaymakamı Hüseyin Avcı, Kulu Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Erdoğan, Garnizon Komutan Vekili Tunay Torun,AK Parti Kulu İlçe Başkanı Mehmet Talayhan, Daire Amir ve Müdürleri İlçe Milli Eğitim Müdürü Ayhan Yapar ve İlçe Merkezinde bulunan okullardan oluşan bir grup öğrenci katıldı.