Kulu'da Kutlu Doğum Hafta etkinlikleri

Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında Kulu’ya bağlı Kozanlı Mahallesinde '' Gül Peygamberi Hz. Muhammed'in (s.a.v) Doğum Yıl Dönümü Kutlama Programı'' düzenlendi.

Kutlu Doğum Etkinliği Kozanlı Mahallesi merkez cami bahçesinde gerçekleştirildi.

Kur'an-ı Kerim okunduğu program Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla İmam Hatip Lisesi öğrencileri tarafından ilahiler okundu.

Konuşmacı olarak programa katılan, Prof. Dr. Dilaver Gürer, Peygamber efendimizin doğumundan ölümüne kadar insanlığa vermiş olduğu hizmetler ve güzel ahlaki ile örnek bir insan olması. Peygamber efendimizin güzel ahlaki ve hayatı konusundan dinleyicilere bilgiler verdi.

Programa Kulu Belediye Başkanı Ahmet Yıldız, İlçe Müftüsü İbrahim Kacaroğlu, ve çok sayıda vatandaş katıldı.