Halı Saha Futbol Turnuvası Sona Erdi

İlçe Emniyet Müdürlüğü ile Belediyemiz tarafından ortaklaşa düzenlenen halı saha futbol turnuvası sona erdi.

Sosyal sorumluluk yaklaşımı ile ilçedeki gençlerin boş zamanlarının doldurularak, spora yönlendirilmesi, sporun sevdirilmesi ve gençlerin suçlardan uzak tutulması amacı ile ilçe Emniyet Müdürlüğü ve Kulu Belediyesi tarafından organize edilen Kulu Gençlik Halı Saha Futbol Turnuvası oynanan final maçı ile sona erdi.

Final maçı başında saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından başladı. Yarı finale kalan takımlardan Onur Tantunispor ile Efsanespor şampiyonluk maçı için karşılaştılar. Final maçını Onur Tantunispor 5-2 kazanarak şampiyon oldular.

Final maçının ardından turnuvanın en başarılı kalecine, gol kralına, en centilmen takımına ikinci takımına ve şampiyon olan takıma ilçe protokolü tarafından kupa ve madalyaları verildi.

Turnuvanın şampiyonluk maçına Kulu Kaymakamı Hüseyin Avcı, Garnizon Komutanı Mikail Arıkan, Kulu Belediye Başkanı Ahmet Yıldız, İlçe Gençlik Spor Müdürü Bilal Çoşar ve sporseverler katıldı.