Kaymakam Işık’tan veda ziyaretleri
Haber Hakkında
İçişleri Bakanlığının vali yardımcıları ve kaymakam ataması kararnamesi ile yaklaşık 4 yıldır Kulu’da görev yapmakta olan Kaymakam Ayhan Işık’ın Aydın iline bağlı Germencik ilçesine tayinin çıkması nedeniyle Kulu’da veda ziyaretlerinde bulundu. Kaymakam Ayhan Işık Kulu ilçesinde esnafları, sivil toplum kuruluşlarını ve resmi dairelerine veda ziyaretlerinde bulundu. Bu ziyaretler kapsamında Kulu Belediye Başkanlığını da ziyaret eden Kaymakam Işık Belediye Başkan Vekili Mehmet Karaca’yı ziyaret etti. Ziyarette Kaymakam Işık, Kulu’da çok güzel günler geçirdiğini ifade ederek, çalışmalarında her zaman Kulu’ya en iyi hizmeti vermek için çaba gayret ettiğini ifade etti. Belediye Başkan Vekili Mehmet Karaca ise; ilçeye yaptığı başarılı hizmetlerinden dolayı Işık’a teşekkürlerini sunarak yeni görev yerinde başarılar diledi.