Başkan Yıldız’dan Kulu Belediyesporlu futbolculara ödül

Belediye Başkanımız Ahmet Yıldız, Konya Birinci Amatör Küme'den Süper Amatör Kümeye yükselen Kulu Belediyesporlu futbolculara ödül verdi.

Başkan Yıldız,Konya Birinci Amatör Kümede mücadele eden Kulu Belediyesporlu futbolculara ligdeki göstermiş oldukları başarılardan ve grubunda şampiyon olarak Süper Amatör Kümeye çıkmalarından dolayı Kulusporlu futbolculara ödül verdi.

Belediye’de  gerçekleştirilen Belediye Başkanı Yıldız ile birlikte Belediye Başkan yardımcıları, Kulu Belediyespor yönetimi ve futbolcular katıldı.
Başkan Yıldız, Kuluspor yönetimi ve futbolcularını ligde göstermiş oldukları başarıdan ve performanstan dolayı tebrik ederek, ''Kulu Belediyespor ilçemizi başarıyla temsil ederek bi üst küme olan Süper Amatör Kümeye çıkmalarından dolayı sporcularımızı, ayrıca U19 klasmanında mücadele ederek Konya Amatör Süper Kümeden bir üst kümeye çıkmak için Play-Of oynayacak olan gençlerimizi kutluyor başarılarının devamını diliyorum dedi.

Yıldız, Belediye olarak her türlü maddi ve manevi desteğe hazırız. Kulübümüzün futbolcu ve teknik heyetini, gösterdikleri gayretli çalışma nedeniyle birer altınla ödüllendirmek istedik'' diye konuştu.
Yıldız, konuşmasının sonunda futbolcular ve teknik heyete armağanlarını verdi.

Kulu Belediyespor Başkanı Gündüz Erdoğan ise konuşmasında gençlerimizin özverileri ile takımımız bu yılki mücadelesinde U19 klasmanında oynayan gençlerimiz Kulu tarihinde bir ilki gerçekleştirerek Süper Amatör Kümeye çıkmışlar ve burada da önümüzdeki günlerde Play-Of oynayacaklar. Büyüklerimizin de bir üst kümeye yükselmemizde emeği geçen hocamız ve futbolcularımıza teşekkür ediyorum. Teknik heyet olarak Belediye Başkanımız Ahmet Yıldız’ın takımımıza ve futbolcularımıza yapmış oldukları katkılarından dolayı kendilerine minnettar olduklarını belirtti.