Meslek Yüsek Okulunda Mezuniyet Töreni

Selçuk Üniversitesi Kulu Meslek Okulundan mezun olan öğrencilere mezuniyet töreni düzenlendi.
Eğitek Tesislerinde gerçekleşen törene Kulu Kaymakamı Hüseyin Avcı, Kulu Belediye Başkanı Ahmet Yıldız, Garnizon Komutan Vekili Tunay Torun, öğrenciler ve çeşitli illerden gelen öğrenci velileri katıldı. Törende konuşma yapan Okul Müdürü Doç.Dr. Aykut Bedük, bizlerde sizler gibi çocuklarımızın mezun olmalarından dolayı mutlu ve gururluyuz. İyi ahlaklı ve bilgili çocuklar yetiştirdiğimiz gururluyuz, hayatınızda mutluluklar başarılar dilerim.
Kaymakam Hüseyin Avcı ise yarınlara güçlü olarak yetişmek için destek gerekir, tüm branşlarda mezun olan öğrencilerimizi kutluyor, sizler üniversite görmüş bilgili insanlarsınız mutlu olarak çalışma imkanı bulmanızı diliyorum dedi. Belediye Başkanı Ahmet Yıldız ise Okul Müdürümüzü ve hocalarımızı tebrik ediyor ayrıca gayret ve çaba göstererek mezun olan öğrencilerimize başarılar diliyorum dedi. Konuşmaların ardından dereceye giren öğrencilere plaket verilirken mezun olan 140 öğrenci keplerini havaya fırlattılar. Tören öğrencilerin kendi aralarında hazırlamış oldukları programla devam etti.