Kulu’da 3 bin kişilik iftar

Kulu Belediyesi tarafından halka açık 3 bin kişilik iftar yemeği verdi
Kulu Belediyesi tarafından her yıl geleneksel hale getirilen İftar yemeğine, Kulu Kaymakamı Hüseyin Avcı, Garnizon Komutanı Mikail Arıkan, Emniyet Müdürü Erdinç Gürkan, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluş temsilcisi, daire amir ve müdürleri ile çok sayıda vatandaş katıldı. Kulu Belediyesi yanında yer alan çarşı merkezindeki alanda verilen iftar yemeğinde konuşma yapan Belediye Başkanı Ahmet Yıldız, ''Geleneksel hale getirdiğimiz bu güzel merasimi bundan sonrada devam ettireceğiz. İnsanların ahiret hazırlığı da yapmaları gerektiğini belirten Yıldız, Ramazan'ın manevi havasını teneffüs etmek, Ramazanla törpülenmek, yardıma muhtaç vatandaşlara yardım duygusuyla coşmak ve temizlenmiş olarak bayrama ulaşmak istediklerini vurgulayarak Hoşgeldiniz sefalar geldiniz..'' diyerek davetlilere selamlama konuşması yaptı.
İftar yemeğinde ilahiler okunurken,iftar duasını da İlçe Müftüsü İbrahim Kacaroğlu yaptı