Kulu’da karne sevinci

2015-2016 Eğitim Öğretim yılının sona ermesinin ardından Kulu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi karne töreni düzenlendi. Törene Kulu Belediye Başkanı Ahmet Yıldız, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sultan Ahmet Kaymak katıldı.

Belediye Başkanı Yıldız, öğrencilere karnelerini takdim ederek tatillerini kitap okuyarak değerlendirmeleri konusunda uyarılarda bulundu.

2015-2016 Eğitim Öğretim yılının sona ermesinden dolayı,İlçe Milli Eğitim Müdürü Sultan Ahmet Kaymak ;Değerli meslektaşlarım, sayın veliler, sevgili öğrenciler,

2015-2016 Eğitim öğretim yılının sonuna geldik. Karnelerimizi alıp bu dönemi tamamladık. Bu dönemi sağlıklı, sorunsuz ve huzurla yaşamamızı sağlayan milli eğitim çalışanları ve velilerimize teşekkür ederim.

Sevgili öğrenciler, yaz tatilinizi en iyi şekilde geçireceğinizden eminim. Sizden tek isteğim mutlaka kitap okumanızdır.

Değerli hemşerilerim yaz tatilinizi sağlıklı ve mutlulukla geçirmenizi diler, hepinize saygılar sunarım.